Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring för småföretagare

När vi utvärderar sökresultat är det inte ovanligt att vi hittar sökord där konkurrensen nästan är obefintlig, man ser det genom att de större företagen syns på sökordet med sidor som knappt alls är relevanta, eller när t.ex. Eniro syns med en samlingssida överst, eller högt upp i sökresultatet. Detta är allra vanligast för sökord med lokal anknytning och i branscher som traditionellt inte använder sig av Internetmarknadsföring… vem syns på sökresultatet Nagelvård Göteborg, eller maskindelar Stockholm?

Att arbeta med marknadsföring kostar oavsett om du idag betalar för tidningsannonser, genom erbjudanden, eller med din egen tid. Internetmarknadsföring är hos småföretagare en ofta förbisedd kanal som ger en möjlighet för ditt företag att synas på ett som regel mycket prisvärt sätt. Framförallt så når du, förutsatt att du väljer ut rätt sökord, de kunder som verkligen är ute efter ditt företags tjänster eller produkter. Varje krona träffar precis där den ska. Kan du säga detsamma för alla som slänger ett öga på din annons i lokaltidningen, eller som hittar ditt reklamblad i sin brevlåda?

Internetmarknadsföring för småföretagareDet är lätt att stirra sig blind på sökorden med de stora sökvolymerna, men du vill inte ha hundratals besökare, du vill ha 10 nya kunder! Vad skulle det betyda för ditt företag om du fick 40 kunder som hittade till dig för första gången i månaden, kanske skulle till och med 4 kunder göra stor skillnad för dig?

Har du ingen hemsida, så hjälper vi dig att ta fram en sida som från grunden är anpassad för att synas väl på Google, det gör inte hela jobbet, men är en förutsättning för det senare arbetet med att synas på relevanta sökord.

Internetmarknadsföring anpassad för dig

Vi har tagit fram ett speciellt paket som vi anpassat utifrån små företagares behov. Paketen ingår i Synas serien och är avskalat för att passa en begränsad marknadsföringsbudget, helt utan extra ”lull lull”. Så här arbetar vi med att få ditt företag att synas:

  • Tillsammans diskuterar vi målsättning och förutsättningar
  • Vi gör en konkurrensanalys och hjälper dig välja rätt sökord.
  • Vi lägger upp en strategi för din Internetmarknadsföring och väljer de kanaler som är anpassad efter ditt företags förutsättningar.
  • Vi följer upp, mäter och justerar
  • Som småföretagare kan du göra mycket själv, vi utbildar dig så att du själv kan sköta delar av din Internmarknadsföring