Internetmarknadsföring

Afternoon Tea – Nova Ranking föreläser i Ale

Kom och låt dig inspireras, utbildas, mingla och inte minst avnjuta äkta scones tillsammans med andra ALE företagare! Den 3 april kl 16-18 träffas vi på Café Tant Rut på Ale Torg. Där kommer jag att hålla en 45 minuters genomgång på ämnet Internetmarknadsföring för företagare i Ale.

Vill du veta mer om hur ditt företags hemsida syns på nätet och få några enkla tips på hur du kan förbättra ditt företags synlighet, eller har du frågor om Internetmarknadsföring?

Afternoon Tea - Seminare SEOInför Afternoon Tea träffen gör Nova Ranking en kostnadsfri review av ditt företags hemsida. Du får en kortfattad individuell rapport över eventuella brister och potentiella förbättringar som kan göras på din företagssida för att den ska synas bättre på Google.

Vi tar även upp några exempel som vi diskuterar under mötet. Skicka en intresseanmälan till seokliniken@novaranking.se, ange också om du kan tänka dig att vi tar med din företagssida som ett diskussionsexempel under träffen.

Det är först till kvarn som gäller, vi försöker hinna med så många företag som möjligt.

Under träffen får du:

  • Lära dig om vilka faktorer som avgör om just ditt företag syns bra på Google
  • Några tips på hur ni enkelt själva kan öka er synlighet på nätet
  • De 5 vanligaste fallgroparna kring marknadsföring på Internet
  • Några gratis gör det själv-verktyg
  • Svar på frågor du har om hemsidor, Internet, Google och Sociala medier

Efter träffen vet du mer hur du upphandlar Internetmarknadsföringstjänster, förstår grunderna kring vad som avgör om Google gillar er företagssida och har med dig några bra källor om du är intresserad av att veta mer.

Anmäl dig till Afternoon Tea hos jannike.ahlgren@ale.se

Välkommen!

Tagged as: