Internetmarknadsföring

Om oss

Vi som jobbar på Nova Ranking har personlig erfarenhet av att ha startat upp och driva egna företag, i branscher med mycket stark konkurrens, med den primära kundbasen från Internet. Detta har gett oss ovärderliga kunskaper då vi ser företagens olika problem (och möjligheter!) från alla synvinklar.

Vi vet att Internet är en föränderlig plats och att kunskap vi tillägnar oss idag redan kan vara inaktuellt imorgon. Vi ser dock till att följa utvecklingen noga, då det gäller att ligga ett steg före. Alla system och strategier vi implementerar är så ”framtidssäkrade” som möjligt. Det kan hända att vi i den hysteriska trafiken som råder längs Internets motorvägar  tar fel avfart ibland, men vi kör aldrig in i en återvändsgränd! Flexibilitet är ett nyckelord.

Erfarenheten vi tar med oss av våra mångomfattande projekt  delar vi med oss av till våra kunder. Detta inkluderar det mesta, oavsett om det gäller heltäckande marknadsföringsstrategier, design av webbsidor, e-handelslösningar, eller hur man ska synas i sociala medier!

Lisa Webbyrå GöteborgLisa Esberg brinner för att förädla företags affärsidéer och utveckla dessa genom att hjälpa företag välja rätt marknadsföringskanaler. Hennes specialområde är sökmotoroptimering och konvertering, men med sin tekniska bakgrund tvekar hon inte på tangentbordet för att flytta bilden 5 pixel på din webbsida.

Med sin mångåriga erfarenhet av att leda team kliver Lisa gärna in och driver projekt av varierande karaktär eller håller i utbildningar och seminarier.

JimmyJimmy Fransson brinner för projekt inom webbdesign, grafiska profiler och reklamproduktion där samarbetsförmåga och lyhördhet ses som ledord.

Med fyra års studier på Örebro Universitet inom Media och Kommunikationsvetenskap och Digital Mediedesign samt arbetslivserfarenhet inom tryckerier och reklamfirmor så är Jimmy en kugge att räkna med!